با SSD یا بدون SSDبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام مجدد من کاری رو که گفتین انجام دادم و باتری رو بعد از ۱۰ دقیقه به حالت قبل بردم الان وقتی مراحل بوت میگذره و صفحه خوش امد گویی میاد دیگه سیستم مشکلی نداره و ب خوبی کار میکنه ولی مشکل قبلی حل نشده و صفحه اولی ک ارم گیگابایت رو نشون میده و بعد که ویندوز داره بوت میشه حالت اهسته و اسلوموشنه ؟
با SSD یا بدون SSDبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
devilcracksman (22-11-15)
|
هر دو الانه ب خوبی کار میکنن روی ssd ویندوز نصب کردم فوق العاده سرعتش بالاس و ssd رو بوت اصلی قرار دادم و دومی رو هم الانه وقتی مای کامپیوتر رو اجرا میکنم ب خوبی نشون میده و هیچ مشکلی از این بایت ندارم فقط مشکل اصلی و قبلی ک گفتم وجود داره وقتی سیستمو روشن میکنم ۵ دقیقه روی ارم گیگابایت ثابت میمونه و جدیدا وقتی وارد تنظیمات بایوس میشم زبان اون محیط تند تند تغییر میکنه و هر کاری مثل تکون دادن موس ب کندی حرکت و حالت پرش موس از این ناحیه ب اون ناحیه رو دارم و یچیز دیگه صفحه ای ک بعد از گیگابایت میاد لوگو ویندوز ۱۰ و ی چنتا نقطه هست ک ب صورت حلقه وار حرکت میکنن اون هم اسلوموشن حرکت میکنه ب مدت ۱ دقیقه و بعد از گذر از این ب صورت خیلی سریع بعد از نصب اس اس دی میاد بالا حالا دوست عزیز مشکل اون دو مورد چی میتونه باشه ؟
بایوستون چه نسخه ای هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
F23b اخرین نسخه بایوس گیگابایته که بتا هم هست این اخریش ک یک ساله میشه ب این نسخه اپدیتش کردم
یک لیست کامل از قطعات به همراه پاورتون اعلام کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد z77-d3h , رم ۲تا ۴ گیگ corsair باس ۱۶۰۰ ,گرافیک رادیون ۶۸۵۰ amd , پاور گیگابایت ۶۱۰ وات , سی پی یو ایوی بریج کور ای ۵ , هارد وسترن ۱ ترابایت گرین , و حالا ssd sumsung evo 850 120g رو نصب کردم
یکبار با دقت کابلهای ساتا متصل به قطعات از روی مادربرد به دستگاه ها رو متصل کنید . با دقت به ترتیب شماره ساتا . نتیجه رو اعلام کنید . چون کندی اگر یکسره بود جای نگرانی داشت . الان نباید مشکل خاصی باشه . به جز اینکه یکی از قطعات داره دیر شناسایی میشه . قطعات ساتا رو جداگانه وصل کنید تا برسید به قطعه ای که باعث کندی میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
دوست عزیز در حال حاضر کابل های دی وی دی رایتر رو بیرون کشیدم و به ssd وصل کردم فقط همین حالا نظر شما چی هست
کابل برق هارد و کابل ساتا هارد و کابل برق رایتر رو بکشید . ببینید باز گیر دارید . کابل ساتا هارد رو از روی مادربرد هم جدا کنید . تمام موارد همانطور که عرض کردم انجام بدید .همچنین جای ساتای ساتا ssd را روی مادربرد عوض کنید و روی ساتای دیگه وصل کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks